Ако новината още не е достигнала до теб, сега е моментът да те поканя на 14 декември в Клуб на пътешественика, където ще се проведе последната за тази година среща на българските травъл блогъри.

Асоциацията на собствениците на туристически онлайн медии (АСТОМ) кани всички пътешественици по душа да се присъединят на срещата, като няма изискване те да са непременно блогъри. Ако те влече темата за пътувания в страната и по света, ако искаш да се запознаеш със свежи хора, с които да обмениш пътешественически идеи, ако искаш да научиш повече за нас, българските травъл блогъри, то тогава заповядай на чаша вино след 19:00 ч. на ул. Сердика 19.

Ще си говорим кой къде е пътувал през 2017 г., с какви впечатления е останал от посетените места, ще се запознаем с авторите, които стоят зад най-новите блогове за пътешествия и ще се срещнем с вече познати лица от туристическия бранш.

Част от блогърите, които ще бъдат на мястото, са Друми в думиTravelling BuzzWhen a Woman TravelsAndrey Andreevkashkaval touristEo Stories, Sun and Sany и др.

Мястото е добре познатият Клуб на пътешественика, денят е четвъртък, 14 декември, часът е 19:00, входът е свободен. За повече информация, можеш да следиш събитието във Facebook. Ще се видим там!


4 Коментари